Strategisch partnership

 

Voor Clevir betekend een partnership met u een strategisch Partnership. Wij geloven niet in massadistributie maar wij willen samen met onze partners waarde creëren. Clevir is niet alleen leverancier van software of platform maar is een onderdeel van uw propositie. Daarom bieden wij alle software (ook SaaS) volledig Whitelabel aan. Door onze in-house development kunnen wij ook snel aanpassingen maken in de software of aan het platform om zo een specifiek en strategisch onderdeel van uw propositie te worden. Op deze manier voegen we samen waarde toe aan een propositie waarmee u onderscheidend kunt zijn richting uw eindklant.

De adoptie van SaaS versnelt de afgelopen jaren. Dit gaat vaak ten koste van de afname van Legacy applicaties. Kortom er vindt bij de eindklant een transitie plaats van Desktop as a Service (DaaS) naar Workspace as a Service (WaaS).

In de visie van Clevir gaat deze transitie versneld doorzetten maar zal deze transitie wel gefaseerd verlopen. Doordat de transitie gefaseerd verloopt is er een (tijdelijke) fase van multi-platform. In deze fase wordt beheer van cruciaal belang. Een overkoepelende Clevir Workspace zorgt dat beheer van onderliggende platformen (Legacy en SaaS) wordt gecentraliseerd. Uw rol als leverancier van de eindklant verschuift van enkel technische ondersteuning naar een regie rol over alle platformen heen. Clevir biedt u op een simpele manier de mogelijkheid om uw (eind)klant perfect te ondersteunen tijdens deze transitie.

Wij geloven in een intensieve samenwerking met onze partners. Clevir zal in dit partnership alles in het werk stellen om te zorgen voor kennisoverdracht, u bent immers het eerste aanspreekpunt voor de eindklant. Natuurlijk kunt u een beroep doen op onze professionele support afdeling maar wij helpen uw medewerkers om de eerste lijn support in te richten.

Wilt u uw propositie versterken en daarmee een voorsprong nemen op de overige aanbieders? Neem dan contact met ons op voor een partnership.