Maak kennis met ClevirDrive

Werk eenvoudig vanuit je webbrowser met Office 365 en verlies geen bestanden meer. Op elk device beschikbaar, veilig en snel.

Werk je veel met Office 365 en OneDrive for Business of SharePoint in combinatie met een lokale fileserver of netwerkschijf? Dan heb je vast gemerkt dat de combinatie met Office 365 niet echt optimaal is: je kunt de bestanden niet online bewerken maar alleen raadplegen en bestanden waar je lang aan hebt gewerkt worden niet automatisch opgeslagen, waardoor je jouw werk soms verliest. Er is altijd een kans op fouten bij het versturen van je bestanden én je blijft afhankelijk van de Office 365-installatie op jouw computer. Klinkt dat als een bekend probleem? Je bent niet de enige, want duizenden bedrijven in Nederland werken op deze manier. En dat terwijl het ook heel anders en beter kan!

Maak kennis met ClevirDrive: een uniek stuk software waarmee je alle bestanden van Microsoft Office eenvoudig met Office 365 webapplicaties bewerkt in je browser, gewoon vanaf een lokale bron zoals een fileserver of netwerkschijf. Het grootste voordeel? Jouw bestand wordt voortdurend en volledig automatisch opgeslagen op de lokale fileserver, waardoor je nooit meer per ongeluk of na een vastloper jouw harde werk verliest. Ook kopieer je als gebruiker heel gemakkelijk verschillende bestanden tussen Office365 (OneDrive / SharePoint) en je lokale fileserver. Dat verhoogt en versnelt niet alleen de adoptie van Office 365, maar zorgt ook voor forse besparingen van opslag en back-up.

Vanzelfsprekend heeft dat ook veel financiële voordelen!

Met ClevirDrive werk je dus zonder dat je bestanden per ongeluk verliest, doordat alles automatisch voor je wordt opgeslagen. Omdat je werkt vanuit je webbrowser, is het mogelijk om vanaf welk device dan ook aan de slag te gaan met jouw bestanden.

De grootste voordelen van ClevirDrive op een rij:

ClevirDrive proberen?

Clevir biedt innovatieve cloudoplossingen, waarvan ClevirDrive de nieuwste ontwikkeling is. De software is eenvoudig in bestaande situaties als aanvulling op de workspace te integreren en zorgt direct voor een grote verbetering van de efficiëntie van alle medewerkers. Ben je net zo enthousiast als wij en benieuwd naar alle voordelen en mogelijkheden die ClevirDrive jouw onderneming kan bieden? Maak geheel vrijblijvend een demo-afspraak, waarbij we je graag alles in begrijpelijke taal over ClevirDrive laten zien! Wedden dat je nooit meer anders wilt?