We are Clevir, we are secure

GDPR / AVG

"In 2020 heeft 85 procent van de IT-organisaties een multi-platform omgeving", aldus Nikos Drakos (Research VP bij Gartner). "De helft daarvan zal er een puinhoop van maken. Multi platform IT is niet alleen 'goed om te hebben.' Het is een vaststaand gegeven."
Nikos Drakos
Research VP Gartner

Maar op welke manier kun je  Legacyplatformen en verschillende SaaS-platformen bij elkaar brengen waarbij voldaan wordt aan  een hoge security standaard en realtime inzicht?

Via de Clevir Workspace brengt u beheer, toegang en security naar een hoger niveau. U legt een schaalbare laag over de verschillende platformen en zorgt op deze manier voor integratie tussen de platformen en een simpele en beveiligde toegang voor de eindgebruiker.

Vanuit de Clevir Workspace worden applicaties en rechten centraal geregeld. U heeft direct en realtime inzicht in de rechten van de gebruiker, welke applicaties hij kan gebruiken en welke databronnen daarbij horen.

In ons compliancy dashboard kunt u een risico-index geven aan de applicaties en databronnen. Vervolgens heeft u een compleet risicoprofiel per gebruik, per app en per databron. Heeft een gebruiker een hoger risicoprofiel dan kunnen voor deze gebruiker extra security-maatregelen worden afgedwongen.

We are Clevir, we are compliant!

Via het compliancy dashboard is ook in 1 oogopslag te zien welke gebruiker de beschikking heeft over welke applicaties. U kunt een kostenfactor toevoegen aan de verschillende applicaties, zowel Legacy-applicaties als SaaS. Hiermee beschikt u over realtime inzicht in kosten per gebruiker of de totaalkosten per applicatie.

App-delivery Model

Middels de Clevir workflow-functionaliteit kunt u ook de licenties bewaken en krijgt de beheerder of manager proactief een bericht als applicaties langere tijd niet gebruikt worden. De beheerder kan vervolgens met 1 druk op de knop de licentie afnemen en de applicatie opnieuw toevoegen aan de appstore van de gebruiker. Deze kan vervolgens de app opnieuw aanvragen als hij deze nodig heeft. Via dezelfde workflow functionaliteit heeft de manager met 1 druk op de knop de applicatie weer goedgekeurd voor de gebruiker en wordt deze toegevoegd aan de Workspace.

Clevir Compliancy is een integrale propositie van Clevir die u helpt om platformen naadloos te integreren met uw huidige platform waarbij applicaties SSO en in HTML-5 beschikbaar zijn. Een uniek partnership waarbij we samen bouwen aan de beste propositie voor uw bedrijf.

Download hier het ebook Clevir Workspace 4.0

Meer weten over Clevir?

Verzenden